už dávno som sa tak nezasmial
Autor: Benjamin Liątiak
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 47 results
1
EK
Ernest Kováčik
21.11.2013, 18:13
Gyuszko :
Vieš to keď dvaja policajti sa hádali ktorý má sprostejšieho syna :
Prišli jednému na byt : A takto otec vraví synovi .
- Syn môj zbehni dole do Autobusovej zástavke , a pozri , že čí som tam .!
Poslušný syn , zbehne dole ,poobzerá sa , a vráti sa .a povie Otcovi že nie je tam .
- No čo ti nato ? pýta Policajt kolegu .
- Ozaj je spro... mohol sa pozrieť aj z okna .
[%sig%]
JK
Július Krško
21.11.2013, 17:45
Aký názov taký článok! Mladý manželský pár je po prvom milovaní. Manžel vraví, už viem že to nebol tvoj prvý styk s mužom. Manželka odpovedá, a ja viem, že ani posledný.
JD
Jozef Daníšek
21.11.2013, 15:10
Presne tak! Čo nezmôže puška zmôže tužka.Alebo,ako naši bratia v Čechách hovoria "co není psáno,není dáno"
EK
Ernest Kováčik
21.11.2013, 12:07
Pán Karaffa :
Predsa Vás musia mať radí , aj ten spomínaní , váš kamarát na SZ , že Vám povolia ZO zrušiť , zase ZO prevádzkovať .
No mi nie sme taký šťastný !
"""" Tú u nás povedia SZ , OZ --STOP - neskáč !!! a musí robiť ako to vravia !!
U NÁS NA OZ , ešte ani si nezaložil ZO a dosvedčia že budeš asi klamať !!""""""
Vedenie ( na celom Slovenskú ) nie len SZ CHPH, všeobecné zabúdajú !
Alebo možno nie sú na takej úrovní aby vedeli .
Že , vedenie , a úrady ! a pod. - Sú pre národ , pre občanov , a nie občania pre --Úrady !!!
A majú právo meniť zákony ! na prospech tých ktorý to potrebujú !!!! A Informácie a podnet, sa má dávať písomnou formou a nie telefonicky !
[%sig%]
RK
Rudolf Karaffa
20.11.2013, 16:34
chcem sa ospravedlnit,za text,kde sa vety opakuju a za pripadne gramaticke chyby.mal som problem s ulozenim textu.dakujem
RK
Rudolf Karaffa
20.11.2013, 16:04
RNDr.Dudzik, Vazeni chovatelia,znovu zahmlevanie a klamstvo postupu od Rndr.D.D. ja stanovy respektujem a aj som respektoval a budem.
RNDr.Dudzik,čo to pises? Po výbore v SP.Belej,ked som vam povedal,ze za nevytlacenie doletovej listiny,kde nebol doleteny ziadny holub,rad ponesiem zodpovednost podla PP. Ano,nevedel som to aj cez to,ze som volal dalsieho clena,ktory ma ten isty system.Pretoze sa to nikdy v minulosti nestalo,tiez mi potvrdil,ze system nic nevytlaci.Technologickych antitalentov je v oblasti strasne vela,vacsina dochdcov.
Ja som ta po odchode od teba a skonceni zasadnutia vyboru v Sp.Belej uz vobec neoslovoval ani osobne ani telefonicky.Prečo klameš?? Telefonicky si ma večer o 21hod.volal ty,nie ja ešte že mam dokazy.Predpokladam,že si ma volal preto,ze ti oznamil tajomnik OZ,ze sme mu dorucili papier,kde vam oznamujeme,ze clenstvo v OZ Kezmarok sme ukoncili a ze mame suhlas z OZ-POPRAD o prijati vsetci 14-ti chovatelia.
Nahravanie som si vedomy,ze to nie je fer,preto sa ospravodlnujem vsetkym chovatelom PH. Moj dôvod bol ten,lebo viem,ze si schopny popriet skutocnosti,ktore uz potom nie su dokazatelne.Ten,kto ta pozna blizsie mi da za pravdu.Tieto dokazy,ktore mam, nikdy som nechcel nikde pouzit,mam ich iba na svoju obhajobu.
K otazke c.1.Neuviedol si dovod tvojho odchodu z OZ-PP do OZ-KK. Ano,nenarusil si existenciu tvojej ZO,pretoze uz vtedy si konal tak,ze si dal navod k rozbijaniu OZ,pre chovatelov,ako sa da obist tebou navrhnute pravidla v stanovach SZ.Odpoviem to za teba.pretoze nedostal si delegatku od vlastnej ZO-cky a nasledne ani od OZ-CHPH PP,do prezidia SZ.O tom sa mozu vyjadrit statutari vtedajsej ZO ako aj OZ.
Tento stav som chcel udrzat tym,ze sme chceli zakupit kabinu na prepravu PH s kapacitou 4000 ks.Bolo to v spolupraci s OZ-LM.Boli v tom aj nahradne kose a malo to stat iba 120 000 sk.To sa neda porovnat s nakupom vozika,ktory si zabezpecoval ty za viac ako dvojnasobne vyssiu cenu a kapacita je iba 2 100ks.Toto mi moze potvrdit chovatel z LM.ktory bol tiez pritomny pri jednani.
Vybor OZ neschvalil tuto kupu,co som este dnes presvedceny,ze to bola obrovska chyba.O nakupe vozika sa da este aj dnes polemizovat,ale o tom moze niekto iny.
K otzke c. 2. Odisli sme cela organizacia ako celok, na zaklade rozhodnutia vsetkych clenov v ZO,pretoze sme boli,a ja osobne stale budem presvedceny,ze OZ-LM Popradu pri dolete post.hol.moze len pomoct.Momentalne zaznamenavame cim dalej tym viac chovatelov, ze tento nazor maju totozny,co sa neda povedat o tvojich navrhoch spojit sa s OZ Presov pod ktorym bol aj cely Bardejov. O tom by mohli tiez povedat aj ZO Porubka a ZO-Hybe,ktore odisli od tohoto zoskupenia po niekolkych pretekoch.Dufam,ze sia na to kazdy spomina...
K otazke 3-4.ZO-Svit rozpadla sa preto,ze niektori clenovia prestavali respektovat rozhodnutia vyboru o cerpani financnych prostriedkoch. ALe tieto vztahy a badas to aj ty, uz len tym ze sa 14 chovatelov chce a vraciame spat do starej ZO-Svit , cize su na ceste konsolidacnej a vratili sa vacsia cast s tym , ze to bol najvacsi omyl, co sme urobili.
K otazke c. 5. Pretoze takyto stav bol v tom case podobny aj tebou spominanych organizaciach .
K otazke c.6. bolo mi to jedno kde ,len som chcel kludne holubarit a to bolo njablizsie k mojmu bydlisku. A o zaujatosti tebou k mojej osobe som sa nikdy nevyjadroval ,ale na druhej strane vzdy a vacsinou som tvoje navrhy kritizoval verejne ako napriklad spojenie sa uz so spominanym Presovom, ako aj navrh vypustat PH zo smeru severo-zapad. Ale chovatelia urcite vedia o co ti stale slo. Tiez navrh spajat sa s OZ-Sabinov , co ti potvrdi aspon 80% chovatelov.
K otazke c. 7. Znova zavadzas , nevravis pravdu. Precitaj si moj clanok este raz . Kose na nacviky a preteky mladych sme mali nahlasene a zaplatene v OZ- Kezmarok. Asi piati chovatelia chceli vyskusat dolety s kym to bude lepsie koli stratam. Kazdy z nich by bol vyskusal cca 20-25 kusov . Skok co urobil OZ-Kezmarok , ze z Ruzomberku presiel hned do VAlasskeho Mezirici vam nezabudne skoro ziadny chovatel v oblasti Kezmarok !
K otazke c. 8. Skor mi odpovedz , ze kvôli čomu ste zrušili už povolenu našu ZO-Svit v marci. Ohováral som a jednal poza váš chrbat s LM ? Je to hanba. Načo si volal ich , ked títo dvaja predsedovia začiatkom roka vedeli, že niektori chovatelia v roku od 1.1.2014 odídu , dali k tomu súhlas svojim podpisom a to sa prejednavalo na výročnej schôdzi za učasti všetkých clenov. Doslova sme takto preberali každého ostavajúceho a odchádzajuceho člena, aby ostali zachovane organizacie , ktorych sa to tykalo. To ti potvrdi každý člen na zaklade tvojho zmanipulovania tebou ti dvaja otočili kabáty a štekali už ako psíčkovia za teba. Takéto manipulovanie u teba sa nestalo po prvý krát , ale ty to vieš veľmi dobre , že ?! A k tomu ešte jednou vetou , domáci členovia Spišskej Teplici sú traja čiže skôr či neskôr k tomu dôjde , že zaniknú pre neustali úbytok členskej základne.
K otázke č. 10. Sčasti prečital a prijimala nás základná organizácia , na to máme dôkaz zápisnicu!!!
K otázke č. 11. odpovedal som ti na základe oznámenia skoro rok dopredu a ich súhlasu a následne to už bola len tvoja zahmlievacia taktika a presadzovanie tvojej arogantnosti takýchto prípadov aj v minulosti (likvidácia toho kto sa ti - vám nepáči).
K otázke c. 12. ospravedlnenie mali so sebou zastupcovia, ktorých ste nechceli ani len vypočuť! Je k tejto pozvanke moje vyjadrenie komplet , ktore doložim kdekolvek a kedykolvek a komukolvek , aj do Brusselu. Pán Bartko a pán Mihok vam doniesli celý system EKS , protokol s jedenástimi priradenymi čipmi , ktoré ste žiadali a mali vam predviest fungovanie , odmietli ste ! Vysvetlenie prečo nebola vytlacena listina do letu som uz písal. V tomto ospravedlnení, na displeji mi svietilo nedoletený holub a nešlo vytlacit nič , presne takto som to vysvetlil aj vycvikarovi ZO PP Velka pri otvarani hodin , take niečo sa nam , drzitelom tychto EKS hodin, este nestalo . Bolo to po prvy raz.
K otazke c .13. Ano viem , že pri nasadzovani musi byt komisia. Boli sme dohodnuti , že pridu viaceri chovatelia , no nestalo sa tak . A že to nieje podstatne , že holuby nesli na pretek ?? Prave naopak ,to je najpodstatnejsie .Pre nedostatok času čakat dalej som zobral holuby naspat domov a nebol som ucastnikom preteku!!
K otázke č. 14. Prečital , ale bolo to davno , lenze my vsetci nie ja sam sa cudujem terminu disciplinarneho konania , ale tomu ako si systematicky vies likvidovat chovatelov a zneuzivat svoje postavenie . Nesmie otvorit nikto ani usta a uz toboz nie ked sa to tyka teba aludi prisediacich pri tebe . V minulosti likvidovani : chovatel pan Gurgol,skoro zlikvidovany pan Dravecky v minulom roku teraz najnovsie pan Karaffa.
Cize kazdy , co sa co len trochu nespaci vam a nieco pripomienkuje proti vasej-tvojej voli. NA zaver aj ja si myslim , ze kazdy sudny citatel si urobi svoj nazor a obraz . Doporucil by som tu chybu hladat v sebe . TY prestan sa povysovat nad obycajnych chovatelov , zahmlievat skutocnosti v com si majstrom .Este si zabudol popisat chovatelom svoju poctivost ked si clenom , ktory ma akoze zastupovali vo vinarni na disc. konani panovi Bartkovi a panovi Mihokovi navrhol s okamzitou platnostou sa moze vytvorit ZO Svit za vami urcenych podmienok t.j. bez p. Karaffu a lietat budete nadalej za OZ Kezmarok . Je to cestne a spravodlive ??? Zrazu sa da vytvorit ZO aj bez stanov a neplatnych datumov , aj bez ohladu na to ze zanikne ZO Spisska Teplica? - lebo mocnym je to dovolene!!!
V uvode sa ma pýtaš , čo som urobil pre OZ. Snažim sa znovu vytvorit ZO Svit a pritiahnut k nam novych chovatelov a vytvarat lepšie podmienky pre ľudi a verim , že sa to podarí. Na rozdiel od tvojho zmyšľania kde si sa vyjadril, že ti je uplne jedno , či tí 14-ti chovatelia budu alebo nebudu lietat alebo nebudu vôbec chovať holuby.
Spominal si , že diskusné forum nema riešiť tieto problemy, no ale kde to mame riešiť ? Socialne siete aj diskusné fora maju služiť práve na to . Podla mojho nazoru zase len chceš ,aby verejnost bola z toho vylúčena a nikto nevedel o ničom .
Na slohovej práci spolupracovali: chovatelia ZO Svit
S pozdravom letu zdar
RNDr.Dudzik,čo to pises? Po výbore v SP.Belej,ked som vam povedal,ze za nevytlacenie doletovej listiny,kde nebol doleteny ziadny holub,rad ponesiem zodpovednost podla PP. Ano,nevedel som to aj cez to,ze som volal dalsieho clena,ktory ma ten isty system.Pretoze sa to nikdy v minulosti nestalo,tiez mi potvrdil,ze system nic nevytlaci.Technologickych antitalentov je v oblasti strasne vela,vacsina dochdcov.
Ja som ta po odchode od teba a skonceni zasadnutia vyboru v Sp.Belej uz vobec neoslovoval ani osobne ani telefonicky.Prečo klameš?? Telefonicky si ma večer o 21hod.volal ty,nie ja ešte že mam dokazy.Predpokladam,že si ma volal preto,ze ti oznamil tajomnik OZ,ze sme mu dorucili papier,kde vam oznamujeme,ze clenstvo v OZ Kezmarok sme ukoncili a ze mame suhlas z OZ-POPRAD o prijati vsetci 14-ti chovatelia.
Nahravanie som si vedomy,ze to nie je fer,preto sa ospravodlnujem vsetkym chovatelom PH. Moj dôvod bol ten,lebo viem,ze si schopny popriet skutocnosti,ktore uz potom nie su dokazatelne.Ten,kto ta pozna blizsie mi da za pravdu.Tieto dokazy,ktore mam, nikdy som nechcel nikde pouzit,mam ich iba na svoju obhajobu.
K otazke c.1.Neuviedol si dovod tvojho odchodu z OZ-PP do OZ-KK. Ano,nenarusil si existenciu tvojej ZO,pretoze uz vtedy si konal tak,ze si dal navod k rozbijaniu OZ,pre chovatelov,ako sa da obist tebou navrhnute pravidla v stanovach SZ.Odpoviem to za teba.pretoze nedostal si delegatku od vlastnej ZO-cky a nasledne ani od OZ-CHPH PP,do prezidia SZ.O tom sa mozu vyjadrit statutari vtedajsej ZO ako aj OZ.
Tento stav som chcel udrzat tym,ze sme chceli zakupit kabinu na prepravu PH s kapacitou 4000 ks.Bolo to v spolupraci s OZ-LM.Boli v tom aj nahradne kose a malo to stat iba 120 000 sk.To sa neda porovnat s nakupom vozika,ktory si zabezpecoval ty za viac ako dvojnasobne vyssiu cenu a kapacita je iba 2 100ks.Toto mi moze potvrdit chovatel z LM.ktory bol tiez pritomny pri jednani.
Vybor OZ neschvalil tuto kupu,co som este dnes presvedceny,ze to bola obrovska chyba.O nakupe vozika sa da este aj dnes polemizovat,ale o tom moze niekto iny.
K otzke c. 2. Odisli sme cela organizacia ako celok, na zaklade rozhodnutia vsetkych clenov v ZO,pretoze sme boli,a ja osobne stale budem presvedceny,ze OZ-LM Popradu pri dolete post.hol.moze len pomoct.Momentalne zaznamenavame cim dalej tym viac chovatelov, ze tento nazor maju totozny,co sa neda povedat o tvojich navrhoch spojit sa s OZ Presov pod ktorym bol aj cely Bardejov. O tom by mohli tiez povedat aj ZO Porubka a ZO-Hybe,ktore odisli od tohoto zoskupenia po niekolkych pretekoch.Dufam,ze sia na to kazdy spomina...
K otazke 3-4.ZO-Svit rozpadla sa preto,ze niektori clenovia prestavali respektovat rozhodnutia vyboru o cerpani financnych prostriedkoch. ALe tieto vztahy a badas to aj ty, uz len tym ze sa 14 chovatelov chce a vraciame spat do starej ZO-Svit , cize su na ceste konsolidacnej a vratili sa vacsia cast s tym , ze to bol najvacsi omyl, co sme urobili.
K otazke c. 5. Pretoze takyto stav bol v tom case podobny aj tebou spominanych organizaciach .
K otazke c.6. bolo mi to jedno kde ,len som chcel kludne holubarit a to bolo njablizsie k mojmu bydlisku. A o zaujatosti tebou k mojej osobe som sa nikdy nevyjadroval ,ale na druhej strane vzdy a vacsinou som tvoje navrhy kritizoval verejne ako napriklad spojenie sa uz so spominanym Presovom, ako aj navrh vypustat PH zo smeru severo-zapad. Ale chovatelia urcite vedia o co ti stale slo. Tiez navrh spajat sa s OZ-Sabinov , co ti potvrdi aspon 80% chovatelov.
K otazke c. 7. Znova zavadzas , nevravis pravdu. Precitaj si moj clanok este raz . Kose na nacviky a preteky mladych sme mali nahlasene a zaplatene v OZ- Kezmarok. Asi piati chovatelia chceli vyskusat dolety s kym to bude lepsie koli stratam. Kazdy z nich by bol vyskusal cca 20-25 kusov . Skok co urobil OZ-Kezmarok , ze z Ruzomberku presiel hned do VAlasskeho Mezirici vam nezabudne skoro ziadny chovatel v oblasti Kezmarok !
K otazke c. 8. Skor mi odpovedz , ze kvôli čomu ste zrušili už povolenu našu ZO-Svit v marci. Ohováral som a jednal poza váš chrbat s LM ? Je to hanba. Načo si volal ich , ked títo dvaja predsedovia začiatkom roka vedeli, že niektori chovatelia v roku od 1.1.2014 odídu , dali k tomu súhlas svojim podpisom a to sa prejednavalo na výročnej schôdzi za učasti všetkých clenov. Doslova sme takto preberali každého ostavajúceho a odchádzajuceho člena, aby ostali zachovane organizacie , ktorych sa to tykalo. To ti potvrdi každý člen na zaklade tvojho zmanipulovania tebou ti dvaja otočili kabáty a štekali už ako psíčkovia za teba. Takéto manipulovanie u teba sa nestalo po prvý krát , ale ty to vieš veľmi dobre , že ?! A k tomu ešte jednou vetou , domáci členovia Spišskej Teplici sú traja čiže skôr či neskôr k tomu dôjde , že zaniknú pre neustali úbytok členskej základne.
K otázke č. 10. Sčasti prečital a prijimala nás základná organizácia , na to máme dôkaz zápisnicu!!!
K otázke č. 11. odpovedal som ti na základe oznámenia skoro rok dopredu a ich súhlasu a následne to už bola len tvoja zahmlievacia taktika a presadzovanie tvojej arogantnosti takýchto prípadov aj v minulosti (likvidácia toho kto sa ti - vám nepáči).
K otázke c. 12. ospravedlnenie mali so sebou zastupcovia, ktorých ste nechceli ani len vypočuť! Je k tejto pozvanke moje vyjadrenie komplet , ktore doložim kdekolvek a kedykolvek a komukolvek , aj do Brusselu. Pán Bartko a pán Mihok vam doniesli celý system EKS , protokol s jedenástimi priradenymi čipmi , ktoré ste žiadali a mali vam predviest fungovanie , odmietli ste ! Vysvetlenie prečo nebola vytlacena listina do letu som uz písal. V tomto ospravedlnení, na displeji mi svietilo nedoletený holub a nešlo vytlacit nič , presne takto som to vysvetlil aj vycvikarovi ZO PP Velka pri otvarani hodin , take niečo sa nam , drzitelom tychto EKS hodin, este nestalo . Bolo to po prvy raz.
K otazke c .13. Ano viem , že pri nasadzovani musi byt komisia. Boli sme dohodnuti , že pridu viaceri chovatelia , no nestalo sa tak . A že to nieje podstatne , že holuby nesli na pretek ?? Prave naopak ,to je najpodstatnejsie .Pre nedostatok času čakat dalej som zobral holuby naspat domov a nebol som ucastnikom preteku!!
K otázke č. 14. Prečital , ale bolo to davno , lenze my vsetci nie ja sam sa cudujem terminu disciplinarneho konania , ale tomu ako si systematicky vies likvidovat chovatelov a zneuzivat svoje postavenie . Nesmie otvorit nikto ani usta a uz toboz nie ked sa to tyka teba aludi prisediacich pri tebe . V minulosti likvidovani : chovatel pan Gurgol,skoro zlikvidovany pan Dravecky v minulom roku teraz najnovsie pan Karaffa.
Cize kazdy , co sa co len trochu nespaci vam a nieco pripomienkuje proti vasej-tvojej voli. NA zaver aj ja si myslim , ze kazdy sudny citatel si urobi svoj nazor a obraz . Doporucil by som tu chybu hladat v sebe . TY prestan sa povysovat nad obycajnych chovatelov , zahmlievat skutocnosti v com si majstrom .Este si zabudol popisat chovatelom svoju poctivost ked si clenom , ktory ma akoze zastupovali vo vinarni na disc. konani panovi Bartkovi a panovi Mihokovi navrhol s okamzitou platnostou sa moze vytvorit ZO Svit za vami urcenych podmienok t.j. bez p. Karaffu a lietat budete nadalej za OZ Kezmarok . Je to cestne a spravodlive ??? Zrazu sa da vytvorit ZO aj bez stanov a neplatnych datumov , aj bez ohladu na to ze zanikne ZO Spisska Teplica? - lebo mocnym je to dovolene!!!
V uvode sa ma pýtaš , čo som urobil pre OZ. Snažim sa znovu vytvorit ZO Svit a pritiahnut k nam novych chovatelov a vytvarat lepšie podmienky pre ľudi a verim , že sa to podarí. Na rozdiel od tvojho zmyšľania kde si sa vyjadril, že ti je uplne jedno , či tí 14-ti chovatelia budu alebo nebudu lietat alebo nebudu vôbec chovať holuby.
Spominal si , že diskusné forum nema riešiť tieto problemy, no ale kde to mame riešiť ? Socialne siete aj diskusné fora maju služiť práve na to . Podla mojho nazoru zase len chceš ,aby verejnost bola z toho vylúčena a nikto nevedel o ničom .
Na slohovej práci spolupracovali: chovatelia ZO Svit
S pozdravom letu zdar
ĽJ
Ľubomír Janda
19.11.2013, 22:50
S nevšedným záujmom som sa začítal do vyjadrenia prezidenta SZ, resp. zaujatia stanoviska k prebiehajúcej diskusií na webovej stránke SZ CHPH. Už v úvode som zostal sklamaný z informácie, že je pod úroveň čelného predstaviteľa našej komunity, cit. „... diskutovať na webovej stránke Zväzu.“ a že tento pre mňa elementárny prvok demokracie, je v jeho očiach len, cit.: „...určitý druh zábavy...“.
Taktiež ma zaujalo konštatovanie, že, cit.: „V posledných dňoch má však priatelia z každej strany informujú o práve prebiehajúcej diskusií a vyzývajú, aby som na diskusné príspevky zareagoval.“, čo v mojom poznaní sveta značí, že pána Prezidenta názory radových členov nezaujímajú, resp. ich ignoruje a mieni sa nimi zaoberať až na základe intervencie svojich priateľov.
Rovnako rozporuplne na mňa zapôsobila aj stať pojednávajúca o členskom, v ktorej sa dá súhlasiť len s myšlienkou, cit.: “Výška členského príspevku je dôležitá, ale oveľa dôležitejšie je to, čo má člen za navýšenie členského príspevku dostať.“
Sila tejto úvahy je následne umocňovaná pochybnosťami o tom cit.: „ ... či to chovateľ potrebuje,...“ a „... či to chovateľ chce?“ a konštatovaním, že, o týchto otázkach diskusia, cit.: „ ... by mala i mohla byť ...“!
Ešte že, cit.: „Členovia prezídia – výkonného orgánu SZ CHPH na základe vlastného poznania priebehu pretekovej sezóny a kontrolnej činnosti zvážili a navrhli, že takéto informácie by mohli byť užitočné a potrebné každému členovi Zväzu.“, teda, aj cez zjavnú neistotu.
Myslím, že takéto argumenty a zdôvodnenia nie sú príliš spôsobilé zvýšenie členského obhájiť, ale také zverejnenie hospodárenia Zväzu za uplynulé obdobia a najbližšie plánované investície, by možno chovateľskú verejnosť ešte nadchli!?!
Ľ.J.
JM
Ján Melichárek
19.11.2013, 15:22
,,,,,,,,,,,,,,
Svet bol a bude nebezpečný.
Kde nehovoria diplomati, hovoria zbrane.
Diplomat dneška musí byť ekonómom.
Silná organizácia si vyžaduje spoločnú víziu.
Za víziu a za jej naplnenie zodpovedajú tí, ktorí zastupujú tieto inštitúcie navonok.
,,,,,,,,,,,,
JM
Július Marton
19.11.2013, 13:16
Pán Drgáň , zrejme ste sa uťal,nemalo to byť vodka?
Marton Julo
Marton Julo
MB
Milan Blahovský
19.11.2013, 08:08
Odpoveď prezidenta SZ na diskusný príspevok:
http://www.postoveholuby.sk/oznamy/dudzik.pdf
MĎ
Miroslav Ďurana
18.11.2013, 20:55
Lubo tá voda niekedy ne ni dobrá ani v topánkach.
MB
Milan Blahovský
18.11.2013, 19:16
Aj to je riešenie.
ĽD
Ľubomír Drgáň
18.11.2013, 19:04
Zapijem vodou.
MB
Milan Blahovský
18.11.2013, 19:00
Aj v tomto prípade platí Ľubko, že každý by si mal uhrýznuť z koláča iba toľko aby sa nezadrhol, nemyslíš ?
ĽD
Ľubomír Drgáň
18.11.2013, 18:46
Milan mne sa páči varianta 20 r. ,ale by som tam dodal ,z kolonky 30r ale budeme si vyberať. Zrak mám ok . Ale vek nie .
PB
Peter Blanarovič
18.11.2013, 17:12
Pán Karaffa ospravedlňujem sa za zlé pochopenie prvotného článku. Ale aj vy si musíte vstúpiť do svedomia že v dobrej spoločnosti sa neodpočúva. Prajem vám zdravie aby ste problém, ktorý máte čo najskôr vyriešili spokojnosti vašej, ale aj druhej strany čo najskôr ako je to možné.
[%sig%]
MB
Milan Blahovský
18.11.2013, 17:03
Päť chlapov vo veku 20, 30, 40, 50 a 60 rokov sa kúpe v jazere, keď uvidí
skupinku krásnych mladých slečien na druhom brehu, ako nahé vystrájajú vo vode.
20 ročný vraví: "Poďte, doplávame tam a všetky ich pretiahneme!"
30 ročný vraví: "Tak dobre, doplávame tam, ale budeme si vyberať !"
40 ročný vraví: "Sa mi nechce, počkáme, nech doplávajú oni sem!"
50 ročný vraví : "Bacha, bacha, už sem plávajú !"
60 ročný : "Ku..a, robte sa , že sme mrtví!"
Ja som sa tak dávno nezasmial na tomto napr. To nad tým je skôr doplaču, možno aj tento fór nás tak trocha charakterizuje.
RK
Rudolf Karaffa
18.11.2013, 15:53
Akceptujem vsetky vase nazory,kazdy ma pravo na svoj nazor.Nechcem uz to rozvadzat, ale ja som sa nespojil s p.prezidentom to on ma vecer telefonicky zavolal.Prave naopak ja som aj s mojim kolegom sam navstivil p. prezidenta este pred spominanym telefonatom. K tomu mojmu stretmutiu ptred komisiou.som si vedomy,toho,ze chlapi to tak neriesia,mozno to vyznie ako vyhovorka,ale moj zdravotny stav je momentalne velmi zly a bal som sa.ked tam pojdem nakolko sa poznam urcite by som sa rozculil a neskoncilo by to dobre.Este stale si viac vazim moje zdravie ako je laska k holubom.Ked nebude zdravie nebudu ani holuby.
JM
Július Marton
18.11.2013, 14:14
Pán Karaffa,podľa môjho názoru ste sa dopustil 2 chýb.
Vážne veci sa nevybavujú telefonicky,osobný kontakt je dvôverihodnejší.Nikto si na Vás nedovolí kričať (máte možnosť sa brániť ).
2 chyba keď ste boli PN mali ste si určiť druhý termín, aby ste boli zdravotne spôsobilí.Mohli ste sa obhajovať sám a nie sa spoliehať na druhé osoby.
Vaše stanovisko k tomuto problému nemôžem posúdiť,ani nemienim komentovať.Pán DZ mi nepripadá ako agresívny typ človeka.
Veci sa vždy dajú riešiť ,ale jedine obojstranne.Som zvedavý aké stanovisko zaujme pán DZ.Nech sa Vám to podarí ukončiť k obojstrannej spokojnosti.
P.S. dedkovia veď ste neni škôlkári,mali by ste mať rozum primeraný k veku.
Marton Julo
JM
Ján Melichárek
18.11.2013, 13:00
,,,,,,,,,,,,,,,
Pán Karaffa je dobré že ste zareagovali a nenechali ste mlátiť ako sa hovorí
,,prázdnu slamu".
Nech si všetci uvedomia o kom tu píšeme a ským žijeme pri tomto jednoduchom športe, ktorý nám vyplňa dni života radosťou popri práci.
Sme v 21.storočí ,ale súčasné praktiky nás spajajú s temným stredovekom a inkvizíciou.
Inkvizícia bola krutou etapou dejín ľudstva
,,Hlavným zmyslom inkvizície bolo, že inštitúcia konala sama od seba proti podozrivým. Obžaloba a priame dôkazy nehrali v procese žiadnu úlohu. Obvinený sa ani nedozvedel, kto ho udal, a nemohol sa brániť konkrétnymi dôkazmi.
a to by ako príklad snáď stačilo
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 47 results
1